Iris Hantverk rea inredning

3 Följer Iris Hantverk

Kategorier
Filter
Matchande produkter (21)
Sortera:

Billiga iris hantverk

Iris Hantverk är ett svenskt företag som jobbar med ett helt unikt koncept. De tillverkar inredning och tillbehör av varierande slag och du hittar garanterat en produkt som passar utmärkt till din inredning hemma. Men kärnan i deras produktion är är dock borsttillverkningen.

Iris Hantverk erbjuder unikt hantverk i världsberömd kvalitet

Iris Hantverk gör borstar enligt ett helt unikt koncept. Deras borstar görs nämligen av synskadade. Det är en tradition som sträcker sig ända tillbaka från företagsstarten i slutet på 1800-talet. Borstarna tillverkas enligt en gammal hantverkstradition och är helt igenom producerade i naturmaterial. De är internationellt erkända för sina högkvalitativa hantverksprodukter. Vad för slags borste du än behöver i ditt hem så har de duktiga hantverkarna säkert tillverkat den redan. Företaget producerar även annan vacker inredning och du hittar garanterat något som matchar dina möbler. Nu har du möjlighet att köpa de här unika inredningsföremålen i vår egen outlet.

Styla ditt hem samtidigt som du sparar pengar

Förutom borstar för hår- och kroppsvård, hittar du även borstar till hushållet, bilen och till och med för dina skor. Iris Hantverk producerar även filtar och kuddar i naturlinne och de mjukaste materialen. Vaserna är i stilren och klassisk skandinavisk design. Ditt vardagsrum får definitivt ett lyft med deras väldesignade saker. Vill du ha något riktigt läckert till din trädgård? Då satsar du givetvis på en av deras unika fågelholkar, designade som små villor! De här produkterna och massor av annan snygg inredning hittar du alltid på rea hos oss.