Kartell rea inredning

41 Följer Kartell

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga kartell

Kartell är ett klassiskt varumärke som fokuserar på ett unikt och väldesignat sortiment av möbler och heminredning. De arbetar ofta med plast som material och många av deras möbler räknas idag som riktiga klassiker trots att formen fortfarande känns både modern och uppdaterad.

Klassiska Kartell för moderna hem

Om du letar efter möbler och inredning som verkligen ger hemmet en extra dimension så är Kartell ett givet alternativ! Varumärket är en världsledande producent av produkter i plastmaterial och de har sedan starten 1949 vunnit flera prestigefyllda designpriser. Mest välkända är kanske deras transparenta stolar, bord och lampor. Alla deras produkter är formgivna av internationella toppdesigners och tillverkas i Italien. Så om du letar efter formstarka designklassiker ska du definitivt kolla in varumärket i vår outlet, där har du dessutom möjlighet att hitta produkterna till betydligt lägre pris än i traditionella butiker och webshoppar.

Hitta rätt inredning för din stil

Kartell erbjuder ett unikt och brett sortiment som enkelt kan kombineras med andra material och inredningsstilar. Deras populära plaststolar passar till exempel utmärkt med mer traditionella trämaterial och kan ge en uppdaterad och avantgardistisk känsla till ett annat mer traditionellt inrett hem. Eller varför inte uppdatera ditt badrum med deras innovativa och klassiska Componibili-förvaring? De flesta av Kartells produkter kommer dessutom i många olika färger, allt för att göra det enklare att hitta det som passar just din inredning! Hos oss har vi ofta rea på designprodukter, håll utkik och uppdatera ditt hem med designklassikerna du suktat efter!