Majvillan rea inredning

1 Följer Majvillan

Kategorier
Filter
Matchande produkter (4)
Sortera:

Billiga majvillan

Majvillan är ett svenskt varumärke som tillverkar tapeter och textilier som passar barnrum. Tapeterna och textilerna har fantasifulla mönster och de är ofta färggranna och unika i sitt slag. Märket skapar även tapeter för de vuxna med grafiska, vackra mönster.

Miljövänliga och hållbara Majvillan

Majvillan som märke har ett utpräglat hållbarhetstänk som är genomgående längs hela produktionskedjan. Tapeterna trycks i Sverige med vattenburna färger som är fria från lösningsmedel. De innehåller inte heller någon PVC. Pappersavfallet omvandlas till värme och eventuella färgrester tas hand om på ett miljövänligt sätt. I vår outlet hittar du förutom inredning i form av möbler, även märkets fantastiska tapeter och textilier som sätter färg på vilket barnrum som helst. Med ett brett sortiment av mönster kan alla hitta en tapet som passar just er stil samt den övriga inredningen i rummet.

Omvandla barnrummet till en fantasifull oas

Hos oss på outletsverige.se kan du alltid fynda till exempel inredning till barnrummet, kläder till dig själv och nya köksartiklar på rea. Med Majvillans fantasifulla bäddtextilier eller prydnadskuddar kan du ge barnrummet ett lyft, eller om du vill göra om hela rummet kan någon av deras underbara tapeter verkligen ändra rummets utseende till en fantasifull oas. Från häftiga drakar till färgglada luftballonger, allt finns att hitta hos Majvillan. Med ett miljötänk utöver det vanliga kan du dessutom känna dig trygg i att alla varor är producerade på ett ansvarsfullt, de är helt fria från skadliga ämnen.