Men at work rea inredning

182 Följer Men at work

Kategorier
Filter
Matchande produkter (3)
Sortera:

Billiga men at work

Men at work är märket för dig som vill ha ett trendigt och modernt hem. De unika inredningsdetaljerna är stilrena och du kommer att älska att använda dem i vardagen, och de blir även något som fångar ögat när det vankas fest och gäster.

Men at work - för vacker inredning

Dick Lundgren grundade Men at Work år 1991 och har vunnit flera prestigefyllda designpriser genom åren. Förutom en egen designstudio så fungerar företaget även som distributör och rådgivare för nyetablerade designföretag. Flera prisbelönta designers arbetar med att skapa riktiga klassiker till hemmet, och linjen "City Trivet" är en riktig storsäljare. Det är deras fina grytunderlägg med stadsnamn , som du kan hänga på väggen eller låta ligga på bänken, som blivit en nutida designklassiker. Via vår outlet hittar du både möbler, textilier och trendiga inredningsdetaljer från företaget och dess samarbetspartners, allt till riktiga fyndpriser.

Till vardags och fest

Om du har intresse av inredning så ska du absolut kika runt på vår sida med produkter från Men at work. Du hittar alltid många underbara varor på rea och du kommer med säkerhet att bli förälskad i utbudet som bland annat innehåller av brickor, kuddfodral och grytunderlägg. Produkterna passar de flesta hem och är du på jakt efter en särskild vara kan du ställa den på bevakning hos oss på Outletsverige, då får du en notifikation när någon butik sänker priset. Det behöver inte kosta mycket att inreda sitt hem med fina kvalitetsprodukter från designers.