Rorstrand rea inredning

108 Följer Rorstrand

Kategorier
Filter
Matchande produkter (279)
Sortera:

Billiga rorstrand

Visste du att det är 300 år sen som Rörstrand tillverkade sin första tallrik? Redan år 1726 anlades den anrika märket som skapar porslin av högsta kvalité. I sin kollektion har man designklassiker som Swedish Grace men också mer modern design från bland annat Filippa K.

Rörstrand förnyar sig ständigt

I Rörstrands kollektion hittar du också keramik ifrån Höganäs. Muggarna från Höganäs är ett måste för många fikastunder och 2010 kom det ett helt nytt utseende på den populära serien. En vacker servis från Rörstrand kommer lyfta dina möbler när du dukar för fest. I deras kollektioner finns något för alla smaker. Eden passar dig som gillar en retro-stil och för dig som gillar klassiskt porslin finns servisen Ostindia. Blått är en klassisk färg för porslin och för dig som gillar blått finns servisen Mon Amie. Vill du få till en mer elegant och stilren dukningar kanske Swedish Grace är något för dig. Kom till vår outlet för att fynda.

Rörstrands hittar du hos Outletsverige.se

Vi på Outletsverige.se älskar inredning! Därför är vi glada över att ha Rörstrands i vårt stora sortiment. Deras vackra porslin kommer att vara som en prydnad för ditt hem. Visste du om att vi på Outletsverige.se har samlat alla butiker på en plats? Det har vi gjort för att du ska kunna hitta alla dina favoritmärken på ett ställe och till bästa priset. Förutom allt du behöver för ett vackert hem har vi också ett stort sortiment av kläder, skor och accessoarer. Du kommer hitta många favoriter på vår rea.