Skeppshult rea inredning

21 Följer Skeppshult

Kategorier
Filter
Matchande produkter (45)
Sortera:

Billiga skeppshult

Skeppshult tillverkar robusta köksredskap i hållbara naturmaterial och snygg, stilren design. Nu är det slut med utslitna stekpannor och grytor som måste bytas. Detta är produkter som är gjorda för att hålla, och som du aldrig kommer att tröttna på!

Skeppshult har köksartiklar av hög kvalitet

I vår outlet hittar du, förutom möbler och inredning, även hushållsartiklar av riktigt hög kvalitet. Hos Skeppshult handgjuter man sina produkter enligt gamla traditioner, och det finns inga planer på att ändra på detta eftersom man vet att kvalitet och hållbarhet inte bara är smart utan även högsta mode. Här hittar du traktörpannor, pannor för crêpes, munkar och plättar, våffeljärn i traditionell stil, olika sorters grytor och formar för ugnen. Med de rena, naturliga råvaror som använts är detta ett bra alternativ till de aluminiumpannor med plastbeläggning som blivit vanliga i handeln. Skeppshults sortiment omfattar även mortlar, kvarnar, bordsbehållare och andra köksaccessoarer, alla i robust stil och tillverkade med omsorg.

När god mat ska lagas

Här ger vi dig rea på inredning av riktigt hög kvalitet, som grytor, järn och pannor från Skeppshult. Detta är produkter för dig som är mån om att ha redskap som fungerar perfekt i köket. Skeppshults gjutjärnspannor och grytor är handslipade för att ge den rätta strukturen och har därefter bränts in i rapsolja för att skydda järnet från yttre påverkan och ge en naturlig non-stickegenskap. Som du förstår är detta pålitliga produkter som du kommer att bli nöjd med, och du kan lita på att de fungerar när det verkligen gäller! Det vill säga när god mat ska lagas.