SMD Design rea inredning

0 Följer SMD Design

Kategorier
Filter
Matchande produkter (10)
Sortera:

Billiga smd design

Gillar du det enkla, minimalistiska och stilfulla? Då har SMD Design verkligen produkter för dig. Signum för varumärket är de rena linjerna och det enkla formspråket. Här kan du hitta allt från vackra julstjärnor till formsäkra fågelbord. Det finns också en mängd övrig inredning att välja bland, till exempel bord och bänkar.

SMD Design är experter på det stilrena

På 1980-talet grundades det lilla designföretaget SMD Design i Sverige. Man värnar om lokal tillverkning och gör fortfarande sina produkter i en egen fabrik belägen i Reftele i Småland. Designen är minimalistisk men samtidigt intressant. Här hittar du innovativa möbler som klädhängare i formen av träd, men också vackra hatthyllor, bänkar, soffbord och en mängd andra inredningsdetaljer. Vad sägs om speglar, belysning och väggur? På grund av den enkla designen smälter produkterna in i nästan vilket hem som helst. Gillar du dessutom stilren inredning utan krusiduller så är detta verkligen ett märke för dig. Genom att handla på outlet sparar du också pengar när du köper dessa vackra designerprodukter.

Spännande design till hemmet

Det är detaljerna som gör det och hos SMD Design hittar du mängder av sådana. Märket gör frekvent designsamarbeten med olika formgivare och tar därför kontinuerligt fram nya produkter. Vill du ha inredning av hög kvalitet med ett formspråk som kommer att vara aktuellt i många år är dessa produkter helt rätt. Varför inte botanisera i sortimentet och hitta snygga detaljer till just ditt hem? Genom att välja att besöka Outletsverige innan du handlar ser du dessutom till att få dina nya inredningsartiklar till ett riktigt bra pris, precis som du skulle ha handlat på rea.