Smeg rea inredning

142 Följer Smeg

Kategorier
Filter
Matchande produkter (98)
Sortera:

Billiga smeg

Smeg har tillverkat högkvalitativa vitvaror i över 65 år. I alla deras varor ser vi den italienska elegansen samtidigt som de är energisnåla och effektiva. Vill du kombinera nytta med nöje när du förnyar i ditt kök så har de mycket att erbjuda!

Smeg - design och kvalitet

Smeg tillverkar stilrena och eleganta vitvaror för det moderna hemmet. Tanken är att skapa möbler som blir rummets mittpunkt och som avspeglar de som bor där och de har stöd från flera kända arkitekter. I sortimentet hittar vi allt från diskmaskiner till ugnar, fläktar och vaskar. Men mest kända är de nog för sina färgglada kylskåp i 50-talsstil. Dessa lanserades på 90-talet och blev snabbt en internationell succé. I samma stil finns också små elprodukter som till exempel brödrostar och köksassistenter. Genom att köpa dina vitvaror på outlet spara du både tid och pengar.

Miljövänligt, prisvärt och prisvinnande design

Alla varor i Smegs sortiment är tillverkade med precision och det är inte konstigt att företaget flera gånger har vunnit den prestigefyllda 'Good design award'. Men Smegs produkter är mer än bara vackra, mycket energi läggs också på att se till att alla produkter så låg förbrukning som möjligt. Tack vare sitt miljöarbete och sin fortsatta innovation har Smeg huvudkontor kallats en av Italiens mest innovativa produktionsanläggningar. Passa på att köpa din nya inredning på rea hos outletsverige.se. Vi har samlat alla dina favoritmärken på ett och samma ställe så att du enkelt kan jämföra och hitta det som passar just dig och ditt hem!