Blauer Herr Rea

238 Följer Blauer

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga blauer

Man brukar ju säga att det inte finns några dåliga väder utan bara dåliga kläder och med kläder från amerikanska Blauer så är detta mer sant än någonsin. Hållbara kappor av hög kvalitet och klassiskt snitt som kan bäras vid alla tillfällen hittar du här.

Tåliga och snygga plagg från Blauer

För lite mer än åttio år sen startade Blauer som ett familjeföretag i nordöstra USA - Boston närmare bestämt. I de här trakterna är klimatet inte helt olikt det som vi i Skandinavien är vana vid, med kyliga och snöiga vintrar samt plötsliga skyfall lite närsomhelst under året. Att Boston-företaget valde att nischa sig på riktigt hållbara ytterplagg som stod emot väta, vind och bitande kyla föll sig därför ganska naturligt. Med åren har märket blivit det naturliga valet för de som vill kunna vistas utomhus oavsett väder och samtidigt klä sig snyggt. Den som letar efter rea på det populära märket har kommit alldeles rätt!

Kläder för alla väder

Här hittar du kläder från Blauer till riktigt bra priser. Vår outlet innehåller utvalda plagg till riktigt bra priser, så du kommer kunna hålla dig både varm och torr året runt utan att tumma på kvalitet eller spendera en förmögenhet. Kappor från Blauer kan naturligtvis bäras året runt men kommer särskilt väl till pass från det att de första höstregnen faller tills vårsolen börjar värma. Den väl erkända kvaliteten och hållbarheten hos plagg från Blauer borgar för att du kommer att ha din nya kappa under många säsonger framöver. Att du köpt den till ett ovanligt bra pris är naturligtvis en bonus.