Etnies Herr Rea

357 Följer Etnies

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga etnies

Etnies är ett amerikanskt märke som designar bekväma och snygga skor och kläder. Deras design är starkt influerad av skatearkulturen, men passar alla som letar kläder med en tuff och avslappnad stil. Ännu bättre är att ett köp från dem hjälper till att rädda regnskogen.

Etnies - av skateare för skateare

Etnies är ett amerikanskt märke som grundades år 1986 av Pierre André Sénizergues. Han hade varit professionell skateboardåkare och började därmed designa skor och kläder för andra skateare. Märkets stil är sportig men med en tuff känsla. Mörka färger och stora tryck. Skorna är bekväma och designade för att användas av de som åker skateboard, även om de självklart är lika snygga på ickeskateare också. Märket ägnar sig dessutom åt mycket välgörenhet. Bland annat "Buy a shoe, plant a tree" där de för varje par skor sålt planterar ett träd i en regnskog i Costa Rica. Hos oss på Outletsverige.se hittar du detta märke på rea.

Vi gör shopping enklare

Hos oss på Outletsverige.se hittar du kläder, skor och accessoarer från över 50 olika märken, utöver Etnies. Varje dag letar vi fram de bästa erbjudandena och de lägsta priserna och samlar dem i vår outlet. På detta sätt slipper du springa runt i affärer och jämföra priser. Du vet att du alltid hittar de billigaste plaggen hos oss. Vi har dessutom alltid öppet så du kan handla när du vill och slipper stressa till affären efter jobbet. Så sätt dig i soffan med en mugg gott te och låt oss hjälpa dig hitta ditt nya favoritplagg.