Fila Herr Rea

3240 Följer Fila

Kategorier
Filter
Matchande produkter (297)
Sortera:

Billiga fila

Fila är märket som är på väg tillbaka i trenden. Främst på 1990-talet under tidigt 2000-tal var märket populärt att bära både som skor och som kläder. Detta är definitivt ett märke med stilren och snygg design som ger kläderna en lite tuffare look.

Fila sportskor och sportkläder

Fila grundades redan 1911 i Italien med syfte att tillverka sportskor och kläder till invånarna i dem italienska alperna. Deras varumärket spred sig sedan i världen på grund av deras stilrena, sportiga logga och prisvärda kvalitet . Idag finns huvudkontoret beläget i Seoul efter att det blivit uppköpt av en sydkorean år 2007. Nämnvärt är att vi haft både Björn Borg och Ingemar Stenmark, två stora sportprofiler som figurerat affischer med kläder från tillverkaren. På 1970 talet tog märket fart och efter deras lyckade etablering av underkläder började nu sportkläderna etablera sig på marknaden. Hos outletsverige.se kan du hitta kläderna på rea.

Köp Fila till bra pris hos outletsverige.se

Att handla på outlet är perfekt för dig som vill hitta märkeskläder till superbra priser. På outletsverige.se kan du hitta kläder du söker under någon av våra lättsorterade kategorier. Vi har tagit fram och sökt efter de bästa priserna på marknaden för att kunna erbjuda dig allt under en och samma hemsida för att du som kund ska få en enkel och rolig shoppingstund. Om det skulle finnas en produkt som du saknar i vårat sortiment så kan du enkelt lägga en bevakning på varan. När vi hittar rätt pris så får du ett meddelande om tillgänglighet.