New black Herr Rea

694 Följer New black

Kategorier
Filter
Matchande produkter (24)
Sortera:

Billiga new black

New Black är gatans mode för dig med stora drömmar, sprunget ur underground-kulturen i en grå industristad men fullt av kreativitet, uttryck och vision! I skarp design kryddad med lite nostalgi, skapar man de sköna kläderna du gärna väljer varje dag,

Kläder i urban stil från New Black

New Black grundades 2011 i Göteborg av Andreas Undén och Elias Gillberg. Ett gemensamt intresse för graffiti lade grunden för märket som på bara några år har blivit stort inom urbant mode och representerar den kreativitet, humor och fräckhet som blomstrar inom graffiti-kulturen. Märket är visionärt samtidigt som det har en doft av nostalgi, med t-shirts, sweatshirts, jackor och accessoarer skapade för människor som har något att säga, från stora artister till kvarterets hjältar. För dig som älskar gatans mode, här i skandinavisk stil med genomtänkt snitt och design, i aktuella material och coola mönster. På vår rea hittar du New Blacks produkter till bästa pris!

Märkeskläder för en bråkdel av priset

I vår outlet specialiserar vi oss på att ge våra kunder kläder från framgångsrika märken till ett lägre pris. New Black är skapat för dig som gillar det bekväma och snygga amerikanska streetwear-modet, som här fått en touch av det skandinaviska. Detta är plagg som passar lika bra på jobbet som på fritiden, när du tränar eller går på stan. Allt - från sköna byxor till jackor, mössor och andra accessoarer - har en genomtänkt enkelhet i linjer och detaljer, med mer unika material och färger för dig som vill synas. Här hittar du plaggen du aldrig vill ta av dig, till en bråkdel av originalpriset!