Wood wood Herr Rea

680 Följer Wood wood

Kategorier
Filter
Matchande produkter (139)
Sortera:

Billiga wood wood

Wood Wood är ett danskt märke som kombinerar det bästa av två världar - streetwear med high end-mode. De har gått från att tillverka t-shirts och hoodies i liten skala till att bli ett internationellt erkänt modemärke som framför allt karakteriseras av sin coola "contemporary sports"-stil.

Trendiga kläder från Wood Wood

Det danska märket Wood Wood har gjort sig känt för att kombinera det funktionella med det trendiga. De har sina rötter i streetwear men deras kollektioner har hög modegrad och en ofta en ironisk humoristisk twist. De gör kollektioner för urbana män och kvinnor som vill ha lika mycket funktionalitet och komfort som high end-känsla och högklassigt skrädderi. Sedan 2002 har märket växt från att vara en liten undergroundtillverkare till att finnas representerade i de flesta större städer världen över. Du hittar naturligtvis märket även här hos oss - alltid på rea!

Hitta dina favoritplagg hos oss

Hos oss hittar du både dam- och herrkläder från Wood Wood till rabatterade priser. Lagret fylls kontinuerligt på med nyheter så du hittar alltid plagg från deras senaste kollektioner. Eftersom vi är en outlet som har kläder från alla dina favoritmärken på ett och samma ställen så slipper du dessutom surfa runt och leta på olika webbshoppar, vi samlar alla butiker hos oss! Dessutom kan vi erbjuda dig riktigt bra outletpriser, oberoende av vilket varumärke du är ute efter. Bra kvalitet och hög modegrad behöver inte vara dyrt. Ditt nästa fynd väntar på dig!