Woolrich Herr Rea

657 Följer Woolrich

Kategorier
Filter
Matchande produkter (8)
Sortera:

Billiga woolrich

Sköna och retroinspirerade parkas, stickade tröjor med klassiska mönster och färger, kappor av varm ull samt trendiga bomberjackor. Det amerikanska märket Woolrich har skapat några av världens bästa ytterplagg och andra varma kläder sedan 1800-talet. De erbjuder beprövad kvalitet som står emot tidens tand.

Woolrich ytterkläder för hela familjen

Woolrich grundades 1830 i Pennsylvania, USA och är därför landets äldsta tillverkare av ytterkläder. Företaget startades från början för att tillverka tyg åt jägarna och skogsarbetarnas fruar. Senare började även företag att producera kläder och utrustning som användes under det amerikanska inbördeskriget. Idag är deras namn synonymt med ytterkläder av högsta kvalitet. Dessutom har alla deras kollektioner en klassisk stil som aldrig går ur tiden. I deras sortiment hittar man kläder och skor för dam, herr och barn. Nuförtiden tillverkar de inte bara ytterkläder, utan även accessoarer, tröjor, t-shirts och byxor. Här hittar du alla deras produkter som är på rea just nu.

Köp kvalitet till ett billigare pris

Woolrich har funnits länge och har spenderat många år på att se till att deras utbud uppfyller höga kvalitetskrav. Deras kollektioner är en balans av praktiska funktioner, klassiska färger och mönster samt moderna detaljer. När du köper kläder från detta märke investerar du i plagg som kommer att hålla länge. Här på outletsverige.se listar vi många butiker som har rea på Woolrich just nu. Det innebär att du kan få dessa kvalitetsplagg till ett nedsatt pris. Dessutom kan du registrera ett konto med oss, bevaka plagg och accessoarer som du är intresserad av och få ett meddelande när vi hittar dem på rea. Du kan alltså skapa din egen outlet.