Handskar Dam

Kategorier
Filter
Matchande produkter (9)
Sortera:

Billiga Accessoarer

Handskar och vantar kan vara riktigt skönt för att hålla händerna varma under stora delar av året i Sverige. Redan från tidig höst och en bit in på våren kan det vara skönt – även om det är tunnare modeller. De som cyklar uppskattar sina handskar även under mindre kyliga temperaturer. Här på Ouletsverige.se kan du hitta alla möjliga typer av handskar – allt från sport-, vår-, vinter-, skidhandskar och alla möjliga typer av vantar. Vare sig du vill ha varmast tänkbara tumvantar eller ett par tunna löparhandskar så är chansen stor att du hittar det du söker. Dessutom har vi alltid ett stort sortiment billiga handskar i sortimentet.

Rea på dina vantar

För att lättare hitta vad du söker kan du använda våra filter och sorteringsfunktioner. Filtrera efter varumärken, pris eller färg och sortera utifrån pris, nyheter eller prissänkningar. Ett tips för att få handskar att hålla längre är att impregnera och följa skötselråden. Läderhandskar kan exempelvis smörjas in med vax eller valfett för att mjukas upp och stärka ytan. Ju oftare du putsar till ett par läderhandskar desto längre kommer du vara både funktionella och snygga.

Stickade vantar

Håll dig varm och skön under höst och vinter med ett par sköna och stickade vantar. Att frysa om händerna kan göra både ont och vara obehagligt. Här kan du hitta många snygga stickade vantar i olika varianter. Du kan bland annat köpa fingervantar eller tumvantar. Tillsammans med en skön och stickad halsduk och en varm mössa är du redo även för det kyligaste vintervädret. Här kan du hitta mängder av stickade vantar i olika utseende och modeller. En del är tjocka och mysiga medan andra känns mer eleganta. Välj bland varumärken som Anna Field, Tommy Hilfiger och Gap och hitta värmande accessoarer redan idag.

VARMA HANDSKAR

Förutom att du kan välja bland olika modeller av stickade vantar, kan du även välja bland olika material, färger och mönster. En del är väldigt känsliga för ull och tycker att det känns stickigt. Då kan du köpa bekväma stickade vantar i bomull istället. För dig som älskar ull finns också många bra alternativ. Välj bland dova och jordnära toner som svart, grått och mossgrönt eller satsa på något mer färgglatt. För att skapa en enhetlig känsla på din outfit kan du matcha dina stickade vantar med en mössa och halsduk. Matchande produkter (0) Sortera: Letar du efter tillbehör och accessoarer till E-cigaretter finns Vapehuset som har stort utbud.