Strumpor Dam

Kategorier
Filter
Filter Kategorier

Rabatterat

Maxpris

500  kr

Butiker

Färg

Matchande produkter (75)
Sortera:

Billiga Underkläder

Strumpor är det perfekta plagget att handla på nätet. Utbudet är enormt, priserna låga och du får strumporna direkt hemskickade. För sockor är kanske inte den roligaste shoppingen att göra ändå. På Outlet Sverige samlar vi utbudet på underkläder från ett 20-tal av de största nätbutikerna vilket gör det enkelt och överskådligt och perfekt för den som vill fynda. Här kan du hitta allt från enkla basstrumpor i svart och vitt till knästrumpor, ankelstrumpor, strumpbyxor och strumpor i alla möjliga olika färger och mönster.

Strumpor är relativt billigt

Knappt värt att vänta på rean, köp bara ett par svart eller vita utan logotyp. Så tråkigt är det med strumpor... I vårt sortiment finns enkla budgetstrumpor men också lyxigare varianter i ull, både i singelpack och flerpack. Det finns ofta strumpor med nedsatt pris och det är en ypperlig produkt att fynda. Bland varumärkena kan du hitta Happy Socks, Calvin Klein, American Apparel och många många fler.Eftersom strumpor inte är särskilt säsongsbundna så finns det inga generella reaperioder, däremot går det att fynda året om, särskilt i säsongsbytena. I vårt stora utbud hittar du dock i princip alltid rabatterade modeller.

Overknee strumpor

Att bära en kortare klänning eller kjol till ett par sexiga och snygga overknee strumpor har blivit extremt trendigt. Även knähöga stövlar är väldigt inne på hösten och vintern och då är det naturligtvis skönt att ha overknee strumpor under. Om du vill skapa en trendig och snygg outfit som passar lika bra till vardags som till fest kan du matcha dina overknee strumpor med en kortare klänning eller byxdress, en snygg jacka och passande accessoarer. Svarta overknee strumpor är användbart eftersom de går att matcha till många olika färger. Men även ett par gråa strumpor eller någon helt annan färg kan också vara bra att ha hemma.

Matcha outfit med overkneestrumpor

På sommaren när temperaturen stiger är det inte alltid så lockande att behöva ta på sig tighta strumpbyxor under klänningen. Med ett par overknee strumpor i en tunnare variant slipper du känna dig instängd och kan njuta av värmen. Dessutom ser det otroligt snyggt och modernt ut med overknee strumpor och du kan med fördel bära både klackar eller sneakers till. Här kan du hitta mängder av snygga overknee strumpor, antingen i diskret utförande eller med en festlig detalj högst upp.

Stickade strumpor

Ett par stickade strumpor kommer alltid väl till pass, oavsett årstid. På hösten och vintern är det såklart givet då fötterna ofta är kalla. Med ett par varma och sköna stickade strumpor får du snabbt upp värmen. I vinterbootsen är det dessutom väldigt bekvämt med ett par stickade strumpor som fyller ut skon ordentligt. Här kan du köpa mängder av stickade strumpor i olika längd och mönster. Endast för att strumporna är stickande betyder det inte att de är otroligt varma. Det finns även tunnare varianter som lämpar sig perfekt för exempelvis träning. Kanske låter det konstigt att ett par ullstrumpor skulle vara bra till träning men faktum är stickade ullstrumpor har ventilerande egenskaper som håller fötterna svala och torra.

Ylle i sockorna

Genom att köpa ett par stickade strumpor får du ett par strumpor som du kan använda länge utan att de slits på samma sätt som andra strumpor. Beroende på vilket material strumporna är gjorda i behöver du inte ens tvätta dem lika ofta som vanliga bomullsstrumpor. Att välja ett par stickade strumpor i ett roligt mönster eller en glad färg gör att du snabbt och enkelt sätter pricken över i:et i din outfit.