Kategorier
Varumärken
Stäng X
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.

Byxor & Shorts

Byxor har blivit ett populärt damplagg. Här finner du allt ifrån mjukisbyxor till kostymbyxor, chinos och träningsbyxor eller avslappnade linnebyxor. Outletsverige.se har samlat byxor och chinos från ett 20-tal populära och trendiga webbshoppar och totalt erbjuds över 800 prisvärda byxmodeller. Med det breda utbudet finns det något som kan passa alla smala och vida modeller, styva eller stretchiga och höga och låga midjor.När du köper byxor är det viktigt att du hittar en modell och storlek som passar. Modellerna och varumärkena kan skilja sig åt ganska ordentligt. Det kan därför vara klokt att ta en extra titt på storleksguiden när du handlar på nätet.
Filtrera & Sortera

Ryktet: byxor är bra

Snarare en sanning med modifikation, byxor kan vara toppen vissa dagar, och sämre andra. Det tycker iaf vi på outletsverige. Ett smart tips är att ta mått på ett par jeans eller byxor du redan äger och tycker om, och sen utgå från dem när du shoppar runt. När du väl hittar en modell och storlek du gillar går det att fynda ordentligt på nätet.

Hitta rätt byxmodell

Det finns många olika typer av modeller på byxor. Några av de vanligaste termerna som kan vara bra att ha koll på är bland andra Slim fit som har en smal passform, Bootcut som innebär att byxan är vidare från knät och nedåt, Boyfriend fit som är tjejbyxor som liknar killbyxor i modellen och Low/High Waist som refererar till midjans skärning. Byxor fyndas bäst under de perioder som kollektionerna byts ut och är inte lika säsongskänsliga som vissa andra typer av plagg vilket gör att plagget är perfekt att shoppa på rea.
Storlek
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
52
54
56
58
60
Färg
Maxpris
Sortera
Stäng X
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.
© 2016 - Wiehager OMS AB