Kategorier
Varumärken
Stäng X
Just nu!
4 kampanjer & rabattkoder.

Boots & Kängor

Kängorna har verkligen kommit tillbaka med full styrka de senaste vintrarna. Klassiker som Dr Martens och RM Williams har återfått sin popularitet och de klassiska skomodellerna syns nu på var och varannan fot. Boots och kängor finns i flera olika utföranden, former och färger. I materialväg är läder vanligast men det finns även modeller i mocka, plast, vinyl och lack. Svart är den vanligaste färgen, men även här har det skett en explosion och nu kan du hitta boots och kängor i allt ifrån gult eller rosa till blommigt eller rutigt. Boots och kängor gör sig bäst till sen höst, vinter och tidig vår då det är lite kyligare. Boots är ofta ganska varma och rustika vilket både stilmässigt och värmemässigt gör att de lämpar sig bäst i kalla klimat.
Filtrera & Sortera

Kängor för rätt säsong

Det gör att om du verkligen vill fynda kängor så ska du shoppa under senvår eller sommar när den gångna vinterns kollektioner reas ut. Då kan du hitta riktiga fynd med upp till 80 procents rabatt. Dock har det blivit populärt att ha på sig kängor även mitt i sommaren - kanske inspirerat från arbetare i länder som Australien som troget har sina läderboots även i 30 graders värme.

Billigare kängor under rätt säsong

Här på Outlet Sverige finner du allt från de kraftigaste arbetar- och friluftskängorna till de mest eleganta läderbootsen. Använd filtren till vänster för att lättare hitta vad du är ute efter.
Storlek
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
52
54
56
58
60
Färg
Maxpris
Sortera
Stäng X
Just nu!
4 kampanjer & rabattkoder.
© 2016 - Wiehager OMS AB