Kategorier
Varumärken
Stäng X
Just nu!
4 kampanjer & rabattkoder.

Klänningar

Klänningen är det populäraste festplagget hos kvinnor i Sverige, även om en tunika kan passa i alla lägen. Här finner du klänningar och tunikor för alla olika tillfällen, stilar och väder. Korta eller långa klänningar med eller utan ärmar, avslappnade modeller eller festklänningar som hade passat på Oscarsgalan – här kan du hitta det mesta till förmånliga priser. Sök runt bland de över 4 000 olika modellerna på outletsverige.se – här finns något för alla smaker. Med det stora utbudet finns klänningar som fungerar i alla lägen, oavsett väder, högtid eller arbetsplats. Här finns färgglada sommartunikor som passar perfekt för en dag på stranden, den lilla svarta klänningen som alltid fungerar, klänningen som fungerar utmärkt till den eleganta nyårsfesten och allt där emellan.
Filtrera & Sortera

När köpte du en klänning sist?

Det kanske inte var alls länge sen, men man kan alltid köpa fler! Hitta långklänningar, cocktailklänningar, aftonklänningar, strandklänningar eller maxiklänningar – för fest, skola, jobb eller vardag.

Hitta klänningar på rea

I utbudet finns tunikor i alla prisklasser – från budget till lyx – men alltid till ett bra pris. Bland varumärkena finns bland andra svenska klassiker som Tiger of Sweden och Odd Molly eller internationella superdesigners som exempelvis Hugo Boss och Moschino. För att hitta de största fynden kan du sortera utbudet efter prissänkningar och hitta klänningar med upp till 75 procent nedsatt pris.
Storlek
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
52
54
56
58
60
Färg
Maxpris
Sortera
Stäng X
Just nu!
4 kampanjer & rabattkoder.
© 2016 - Wiehager OMS AB