Kategorier
(1) closet curves
closet curves
Stäng X
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.

Closet curves

Det trendiga märket Closet curves är en gren av Closet London och erbjuder mode för kvinnor i större storlekar. Bland deras sortiment kan du hitta sådant som klänningar, byxor, kjolar, jumpsuits och ytterkläder. Alla plagg är tillverkade av kvalitetsmaterial för bästa hållbarhet och bekvämlighet.
Filtrera & Sortera

Closet curves - våga bära mönster

Kvinnor som behöver lite större storlekar kan ibland skygga från att bära kläder med mönster. Closet curves vill ändra på detta och göra härliga, kreativa mönster tillgängliga för kurviga kroppar. Dessutom finns många plagg i ett flertal starka, klara färger. Mode är till för alla kvinnor oavsett storlek, något som företaget har tagit fasta på. Med över 20 års erfarenhet är det här ett märke du kan lita på och som är mycket populärt i Europa. Emellanåt kan du hitta dessa inspirerande kläder på rea. Då har du chansen att shoppa loss lite extra.

Frossa i låga priser

Du kan försäkra dig om att du shoppar till bästa pris när du handlar dina kläder på outlet. Vi har samlat alla butiker på en plats så att du snabbt och enkelt kan jämföra märken, priser och utbud. Naturligtvis finns en lång rad märken tillgängliga, såväl gamla som nya favoriter att utöka din garderob med. När du handlar så billigt kan du passa på att göra inköp inför exempelvis födelsedagar. På så vis kan du ge lite extra i present eller få pengar över till annat. Ta en titt i butikerna och välj ut dina favoriter.

Storlek
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
52
54
56
58
60
Färg
Maxpris
Sortera
Stäng X
Oh no, inga produkter matchar din filtrering
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.
© 2016 - Wiehager OMS AB