Kategorier
(1) Desigual sport
Desigual sport
Stäng X
Just nu!
2 kampanjer & rabattkoder.

Desigual sport

Desigual sport erbjuder snygga och bekväma kläder att använda på gymmet eller vid annan form av träning. Allt från byxor till väskor och tröjor erbjuds och med inspirerande kläder med drag från Spaniens varma och livfulla värld kommer träningen kännas mindre jobbig och mer färgglad!
Filtrera & Sortera

Desigual sport gör gymmet snyggare

Desigual är ett märke baserat i Barcelona, Spanien, och är känt för sina trendiga lappverksdesigner, intensiva mönster och asymmetriska skärningar. Det sägs att märkets filosofi är baserat på positivitet, tolerans och att ha kul. Detta speglas väl i de färgrika och intressanta mönster och designer märket kollektion efter kollektion påvisar. Desigual säljer idag kvinno-, mans- och barnkläder likväl som accessoarer och skor. Det betyder att gå till gymmet behöver inte längre vara svart och tråkigt med dessa färgglada och inspirerande klädesplagg. Hos oss på outletsverige kan du köpa Desigual sport kläder på stor rea!

Dina favoritvarumärken för lägre pris!

Desiguals sportkläder är färgstänken varje garderob behöver. Designen och mönstren bryter normen med tråkiga svarta träningskläder och kommer dessutom garanterat att väcka intresse på gymmet. Kollektionen erbjuder träningsbyxor, tröjor, jackor och väskor vilket betyder att du definitivt kommer hitta det du letar efter. Tyget de är gjorda av andas och är mycket mjukt och de är sköna att röra sig i. Hos oss på outletsverige.se får du alltid dina favoritmärken till bästa pris och med vårat stora sortiment kan vi lova att du inte kommer bli besviken. Köp dina nya kläder från vår outlet idag!

Storlek
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
52
54
56
58
60
Färg
Maxpris
Sortera
Stäng X
Just nu!
2 kampanjer & rabattkoder.
© 2016 - Wiehager OMS AB