Kategorier
(1) el naturalista
el naturalista
Stäng X
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.

El Naturalista

Inspirationen tas från naturen till skorna som du kan använda säsong efter säsong. El Naturalista är märket som ständigt utvecklas i sin strävan att förändra världen till det bättre, och som har något för alla. En typ av material för varje tillfälle och en typ av skomodell för varje person.
Filtrera & Sortera

El Naturalista - unik design och naturnära stil

Att hitta skor från El Naturalista på rea är lite som att få en efterlängtad gåva. Detta är det spanska märket som med fingertoppskänsla väljer material och färgskalor, som är vackra för ögat, i tillverkningen av sina hållbara och unika skor. Stor vikt fästs vid komfort och hantverkstradition vid bearbetningen av högkvalitativa material som naturligt gummi, läder, bambu, ull och textil. Allt för att skapa skor och tillbehör som har det lilla extra, i naturlig och bekväm stil, med variationer från det mer sportiga till det mer formella. Här hittar du favoritskorna som du vill bära dag efter dag.

Skorna som gör din värld lite bättre

I vår outlet finns kläder och skor från exklusiva märken av hög kvalitet, som spanska El Naturalista. Detta är märket som har något för varje tillfälle och varje person. Här finns skor för resenären, naturälskaren, storstadsmänniskan, den miljömedvetna och den stilmedvetna, för att inte tala om kollektionerna för barn i vackra och naturnära färger och material. El Naturalista är ett ansvarsfullt företag som strävar efter att förändra världen till det bättre, steg för steg, genom innovativ design, hållbara material och miljöansvar. Hjälp till att göra världen till en lite bättre plats du också, vi tror att du kommer bli nöjd med ditt val.

Storlek
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
52
54
56
58
60
Färg
Maxpris
Sortera
Stäng X
Oh no, inga produkter matchar din filtrering
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.
© 2016 - Wiehager OMS AB