Kategorier
(1) gaastra
gaastra
Stäng X
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.

Gaastra

Varumärket Gaastra erbjuder lyxiga kläder, skor och accessoarer. Märket levererar ett elegant och sportigt mode för kvinnor, män och barn. Produkterna är av hög kvalitet och håller länge och med dessa plagg dyker man ner i den eleganta och avslappnande livsstilen.
Filtrera & Sortera

Gaastra - kläder av hög kvalitet.

Varumärket Gaastra för tankarna till solkysst hud och blå himmel. Kollektionerna är inspirerade av 50- och 60-talet och har en enastående glamour över sig. Utbudet är preppy och sofistikerat, man hittar plagg som sweatshirts, jackor, jerseyklänningar, pikéer och härliga koftor. Helt enkelt den perfekta seglarlooken. En flärdfull och lyxig livsstil har varit avgörande i designen och den främsta källan till inspiration för varumärkets kollektioner. Istället för att handla kläder som inte håller så länge kan man bära plagg från detta märke som håller länge och nu kan du handla dessa på rea.

Gaastra rea och outlet

Gaastra tar oss till fantastiska platser där den maritima stilen når nya höjder. Hos Outletsverige.se finner man rabatter och nya erbjudanden ständigt och vi har koll på när butikerna rear ut sina produkter. Med våra rabattkoder kan du få ännu bättre priser. Du kan även bevaka varumärket för att inte gå miste om fina produkter från Gaastra. Du får då tips och produkter från detta märke. Vårt mål är att ge våra kunder nätets bästa online outlet med kläder. Skapa en stilfull look med härliga och lyxiga plagg från Gaastra redan idag.

Storlek
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
52
54
56
58
60
Färg
Maxpris
Sortera
Stäng X
Oh no, inga produkter matchar din filtrering
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.
© 2016 - Wiehager OMS AB