Kategorier
(1) jeepers peepers
jeepers peepers
Stäng X
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.

Jeepers peepers

Inspirerat av både nyare mode och vintage stilar ser Jeepers peepers till att solglasögon är tillgängliga för alla. De vill skapa prisvärda och snygga solglasögon och lägger även stor vikt på att designa produkter som också får dig att sticka ut från mängden.
Filtrera & Sortera

Jeepers peepers erbjuder snygga och praktiska solglasögon.

Jeepers peepers grundades år 2005 med visionen om att skapa fashionabla och prisvärda solglasögon för både män och kvinnor. Trots sin prisklass är dessa solglasögon skapade med premiummaterial för att kunna tävla med 'high-end' märken. Deras nya kollektioner tar alltid inspiration från nuvarande trender för att sedan lägga på sin personliga touch. Detta leder till att dessa solglasögon är moderna OCH unika. Hos oss kan du köpa från detta märke med upp till 70% rea vilket betyder att du kan spara hundralappar som du kan lägga på något annat eller kanske till och med köpa ett till par!

Alla dina favoritmärken samlade på ett ställe

Outletsverige.se erbjuder mycket mer än solglasögon! Ta dig en titt runt på hemsidan och hitta dina favoritmärken likaväl som nya märken. Här kan du shoppa kläder i mängder utan att de gör något större hål i plånboken. Vi kan erbjuda 5000 olika märken att handla ifrån vilket betyder att vi är Sveriges största outlet online. För att hitta det bästa priserna söker vi igenom nätet varje dag i jakt på prissänkningar och om du är intresserad av ett specifikt plagg kan du enkelt skapa en bevakning, så får du ett meddelande direkt när plagget har prissänkts. Enklare och billigare än så blir det inte!

Storlek
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
52
54
56
58
60
Färg
Maxpris
Sortera
Stäng X
Oh no, inga produkter matchar din filtrering
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.
© 2016 - Wiehager OMS AB