Kategorier
(1) kangaroos
kangaroos
Stäng X
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.

KangaROOS

Med försäljning i över 60 länder har KangaROOS kommit att bli ett mycket populärt varumärke. De designar och tillverkar skor av högsta kvalitet och med en innovativ, trendig och moderiktigt design. Passa på att fynda dig ett par redan idag!
Filtrera & Sortera

Skor med ficka från Kangaroos

Det var redan på 1970-talet som Kangaroos först såg dagens ljus. Det unika med dessa skor var att de var utrustade med en liten ficka där man kunde förvara en nyckel eller liknande. Idén kom från Robert Gamm, en arkitekt och löparfantast. Detta skulle visa sig bli en succé och varumärket blev känt som originalskon med ficka. Genom åren har företaget utvecklat tekniker och metoder för att förbättra sina skor. Idag är det inte längre bara träningsskor som ryms i deras utbud utan du kan också hitta exempelvis kängor och stövlar. Vill du att dina pengar ska räcka längre? Passa på att köpa dina skor på rea.

Shoppa till bästa pris

Kangaroo är ett innovativt märke som håller genomgående hög kvalitet. Den trendiga designen fungerar lika bra till vardags som till träningspasset. Via oss kan du köpa dina kläder och skor på outlet. VI har samlat alla butiker på en plats. På så vis kan du köpa alla dina favoritmärken till de bästa priserna, utan att behöva leta hos en mängd olika hemsidor och butiker. Att handla märkesvaror till nedsatt pris blir dubbelt ekonomiskt. För det första är priset förmånligt och för det andra håller oftast märkesvaror längre än lågprisvaror vilket gör att du kan njuta av dina skor mycket längre.

Storlek
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
52
54
56
58
60
Färg
Maxpris
Sortera
Stäng X
Oh no, inga produkter matchar din filtrering
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.
© 2016 - Wiehager OMS AB