Kategorier
(1) Karen by simonsen
Karen by simonsen
Stäng X
Just nu!
2 kampanjer & rabattkoder.

Karen by Simonsen

Det danska märket Karen by Simonsen är ett de nyare nordiska designhusen som skickligt kombinerar den klassiskt avskalade moderna stilen med en återblick på ett arv från ursprungets och landsbygdens klädedräkter. Här flörtar samedräkt med strikt kostym och ljuv design uppstår.
Filtrera & Sortera

Karen by Simonsen

Vår rea på Karen by Simonsen ger dig en unik möjlighet att välja bland förtrollande plagg ur kollektioner som spänner mellan skir och guldglimrande siden till stickade plagg av lokalt producerad ull. Med ett utbud av klänningar, kjolar, kavajer, blusar, toppar, byxor och finns plagg som passar i de flesta situationer. Här speglas hela magin i den nordiska naturens omväxlande årstider med svala toppar och varma tröjor som passar den kvalitetsmedvetna karriärkvinnan. Till hemmabruk finns både loungebyxor, t-shirts och japanskt inspirerade kimonos att sjunka ned i soffa och säng i.

Outletsverige.se är billigast på märkeskläder

Med ett val av märkeskläder i god kvalitet och design vet du att du alltid gör bra köp. Ett märke alltid samma kvalitet oavsett plats och tidpunkt det köps. Därför gör det inget om du skulle kunna få dina favoritmärken till ett mycket billigare pris än förut. Vi har skapat en outlet och samlat över 50 online affärer under ett tak där du kan hitta dina favoriter till bra priser - ändå upp till 70 procents rabatt. Välj bland kläder och andra märkesvaror från kända designers och spara tid och pengar genom dina köp hos outletsverige.se.

Storlek
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
52
54
56
58
60
Färg
Maxpris
Sortera
Stäng X
Just nu!
2 kampanjer & rabattkoder.
© 2016 - Wiehager OMS AB