Kategorier
Varumärken
Stäng X
Just nu!
3 kampanjer & rabattkoder.

Kostymer

Finns det något stiligare än en herre i en välsittande kostym eller kavaj? Tveksamt. De klassiska plaggen som funnits sedan långt bak i historien har en förmåga att se väldigt eleganta ut. Här kan du hitta klassiska blazer och kostymer och mer moderna modeller. Vi har allt från mörka formella varianter som fungerar till bröllop, begravningar och högtider till avslappnade färgglada sportkavajer som passar perfekt för en sommardag i skärgården. I en klädmedveten mans garderob bör det finnas åtminstone ett par kavajer. En eller två formella kostymer – en svart kostym fungerar i de flesta lägen men många vill gärna ha en grå eller mörkblå variant också. Till det kan det vara kul att ha någon lite mer avslappnad udda kavaj – och kanske behöver man en sommar- och en vintervariant. Basfärger fungerar alltid. Vill man piffa till en outfit finns det utrymme med slips eller fluga, skjorta och manschettknappar.
Filtrera & Sortera

Student? Bröllop? eller bara tråkigt jobb?

Om du nu har ett tråkigt jobb som kräver kostym, se till att köpa en riktigt j*vla snygg kostym! Att hitta en passande kostym på nätet är inte alltid det lättaste. Det beror på att passformen är väldigt viktig för hur den ser ut när den sitter på.

Hitta en kostym som sitter bra

Ett tips är att du mäter dig själv noggrant och sedan kollar på modellens mått som finns utskrivna på webbshopparna. På Outletsverige.se kan du hitta billiga kostymer och kavajer och ofta finner du lyxiga modeller från kända varumärken till nedsatta priser.
Storlek
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
52
54
56
58
60
Färg
Maxpris
Sortera
Stäng X
Just nu!
3 kampanjer & rabattkoder.
© 2016 - Wiehager OMS AB